U12 Rood speelt mooie wedstrijd tegen Limes/Ekerse

Zondag 03/12/2017
U12 Rood: KC Limes/Ekerse – Sikopi: 7-3

We starten de wedstrijd met een hevige verdediging, Kane en Renée gaan ervoor en Renée zet al snel de 0-1 op het bord. Limes/Ekerse is ook wakker en na verschillende kansen gaat de bal dan toch in de korf, 1-1. Lena en Jenthe brengen de bal terug naar de aanval  en via Alyssa doet Kane een inloper die spijtig genoeg mist. Renée probeert dit ook, maar zonder resultaat en ook het shot van Kane brengt geen verandering op het scorebord. Ondanks een goede verdediging scoort de tegenpartij 2-1. In de verdediging kan Jenthe de bal onderscheppen en via Robbe Verbeeck naar Robbe Verheyden in de aanval brengen. Na een spannende aanval van Limes/Ekerse kan Kane de bal te pakken krijgen en hem naar de aanval brengen waar Adam goed oplet en de shotkans neemt, zonder resultaat spijtig genoeg. Limes/Ekerse krijgt een strafworp die voor de 3-1 zorgt. Een goede verdediging brengt de bal via Lena naar de aanval, waar Jenthe een penaltyshot mooi in de korf plaatst! Met 3-2 gaan we verdiend even rusten.

Een knap samenspel zorgt ervoor dat Rik er 3-3 van maakt! Limes/Ekerse reageert onmiddellijk en de 4-3 is een feit. Onze verdediging heeft het moeilijk en zo maakt Limes/Ekerse er 5-3, 6-3  en 7-3 van. Met nog 3 minuten op de klok haalt Stan de bal op aan de lijn en speelt deze samen met Berre mooi rond, maar het mag niet meer baten. Met 7-3 eindigen we de wedstrijd en stellen vast dat onze U12 heel goed gespeeld heeft!

Verslag: Tania Cranshoff en Jessy Scheers

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide