U12: Catba werkt beter af

Zaterdag 15/10/2016
U12: Catba – Sikopi: 7-3

A: Rob, Joppe, Lio en Soetkin
V: Jef, Flint, Mette en Cezanne

Catba werkte de doelkansen sterk af tijdens de wedstrijd… Zij schoten hun eerste schot al meteen  binnen: 1-0. Joppe kon direct antwoorden met een schotje en het werd 1-1. We wisselden van vak en 2x konden wij de bal mooi onderscheppen in verdediging. Uiteindelijk kon Catba scoren met een inloper: 2-1. We creëerden mooie aanvallen, maar zonder goaltje. Een omdraaibal van Catba zorgde ervoor dat de bordjes op 3-1 kwamen te staan. Het werd nog 4-1 voor Catba, maar toen kreeg Joppe een strafworp en hij gooide die zelf binnen: 4-2.

RUST

Flint probeerde het direct met een inloper, maar jammer genoeg was deze ernaast. Mette kon de bal onderscheppen in het uitverdedigen en daar kwam dan ook een mooie aanval uit met kansen voor Cezanne en Mette. Aan de overkant maakten ze 5-2 en wat later konden ze met een strafworp scoren. Het stand was nu 6-2 voor Catba. We wisselden van vak en Catba maakte er 7-2 van. Op een mooie pas van Joppe kon Rob nog scoren met een inloper en de eindscore was 7-3.

We moesten op een slijkveld spelen en dat zijn wij duidelijk niet gewoon. Catba werkte ook beter af dan wij. Geen probleem en op naar de volgende wedstrijd.

Katie Muys

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide