U10 speelde mooie wedstrijdjes!

Zaterdag 25/11/2017
U10: wedstrijdjes tegen Scaldis en Appels

Zaterdag mochten we onze eerste 2 wedstrijden van het zaalseizoen spelen! We speelden gelijk tegen Scaldis (2-2) en verloren van Appels (6-3). 

We startten met de shooting (= strafworpen, doorlopers en shots). Dit vonden we ideaal, want zo konden we zien hoe het met onze techniek gesteld stond… en ik kan met fierheid zeggen dat er al serieuze stappen voorwaarts gezet werden! Mooi zo, toppertjes! Deze groep heeft zowel aan jongens- als aan meisjeskant een gelijkwaardig niveau en is klaar om als team grote stappen te zetten!! 


Wedstrijd tegen Scaldis:
We startten heel enthousiast en met veel moed, wat maakte dat we de beste ploeg waren. We hadden de mooiste kansen en er werd nog onterecht een knappe goal afgekeurd van Gerben. 

Wedstrijd tegen Appels A:
We zagen dat het niet gemakkelijk zou worden, omdat Appels aantrad met laatstejaarsspelertjes, terwijl de onze jonger zijn. Toch lagen we niet onder in het spel! Appels werkte wel beter af en won terecht deze wedstrijd… al moet gezegd: buiten enkele onoplettendheden werd er zeer goed verdedigd door iedereen! Laat ons zo verder doen kleppers! Scoorden: Stan, Mohamed en Gerben.

Een zeer trotse trainer!
Steven Muys

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide