U10 maakt mooie vorderingen!

Zaterdag 14/10/2017
U10: wedstrijdjes op de terreinen van Ganda

Zaterdag trokken we naar Ganda om twee wedstrijdjes te spelen van elk 4 x 7,5 minuutjes. Iedereen was op tijd, ’t zonnetje scheen en zowel de spelers als de trainers hadden er veel zin in.

Eerst moesten we nog even ‘vereeuwigd’ worden en we zetten daarom onze brede glimlach op voor de foto’s die werden getrokken van dit toekomstige topteam! Zeg dat ik het gezegd heb! Want nu reeds is te zien dat er op Sint-Anneke veel talent rondloopt…Kijk naar al onze jeugdreeksen: op onze sokken, maar Sikopi komt er terug aan hoor :-).

De eerste wedstrijd wonnen we meer dan terecht met 1-5. We legden de ene mooie steun na de andere en hierdoor konden de meisjes en de jongens afwisselend aanvallen. Zonder te overdrijven waren we tijdens de tweede time op alle vlakken sterker dan onze sportieve tegenstrever Ago Aalst. Wat ik persoonlijk erg positief vond, is dat onze kids uitgevoerd hebben wat de trainers hen vroegen tijdens de rust: rustiger uitwerken van het ene vak naar het andere. Tijdens de tweede time deden we dit bijna perfect en we onderschepten ook heel veel ballen.

Gerben (3) en Boy (2) waren onze doelpuntenmakers, maar dat wil ook zeggen dat al onze meisjes heel goed hebben gesteund en goede passen hebben gegeven! 


Over de tweede wedstrijd ga ik weinig schrijven, omdat ik van mening ben dat je het spelletje eerlijk moet spelen en als dat niet zo is, volgt er ook geen verslag… Wel een pluim voor ons team, dat onmiddellijk na zijn eerste wedstrijd (zonder rust) terug moest aantreden tegen een ploeg die fysiek groter en sterker was dan het onze… Ik onthoud vooral de wil en de moed om te blijven spelen en vechten… We scoorden toch een zeer mooie goal.


Een goede maand geleden nam ik de beslissing om samen met Dante de U10 te trainen/coachen en daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad. Uiteraard weten we als geen ander dat we nog veel aan onze techniek moeten schaven, maar zaterdag bleek dat de tactiek die we trainden toch al mooie resultaten opleverde! Proficiat TEAM, wij zijn zo trots op jullie!

Denk eraan: woensdag is het geen training maar wel een oefenwedstrijd op Boeckenberg. Samenkomst op Sikopi om 16.30 u. of om 17.15 u. aanwezig op de terreinen van Boeckenberg.

Trotse trainer
Steven Muys

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide