Knappe wedstrijd van U10

Zaterdag 09/12/2017
U10: AKC/Luma – Sikopi

Onze U10’tjes mochten deze keer de religieuze toer op, want de wedstrijd die ze moesten spelen, ging door in een kerkje in Deurne… 

We balden tegen AKC, die op het veld nog wat te sterk waren voor ons. De steunen werden goed belopen en de rebounds waren prima. Nu gaan we ons op training nog wat meer focussen op de verdediging, want daar kunnen we nog iets beter worden, ook al is er al verbetering merkbaar.

Of het nu 11-10 of 10-10 was, speelt voor ons echt geen rol. Het belangrijkste is dat we vooruit gaan. Wanneer we 10x kunnen scoren en ook nog eens veel meer kansen creëren dan onze tegenstrever, dan wil dit echt zeggen dat we grote stappen aan het zetten zijn. 

Door de vele goede steunen van al onze dames, hebben Boy 5x, Gerben 3x, Mohamed 1x en Lena 1x gescoord. De trainers waren vooral blij met de vele kansen die we hebben gecreëerd en het enthousiasme waarmee we speelden!

Wederom trotse trainers
Dante en Steven

Klik op de collage voor een vergrote versie

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide