U10 speelde tegen Sparta Ranst en Leuven

Zaterdag 17 oktober 2020


Onze U10 trok zaterdag naar Ranst om het op te nemen tegen 2 teams: Sparta Ranst en Leuven. Mijn gps (Waze) maakte soms hele vreemde keuzes, maar gelukkig waren we toch nog net op tijd gearriveerd. Net zoals 2 weken geleden (ATBS) werden we er heel warm onthaald.

Spelers van dienst: Jade, Douha, Lars, Vic, Auware, Yannis.
Coach: Steven.
Supporters: heel veel ouders 😊

Onze U10’tjes speelden hun eerste wedstrijd tegen Sparta Ranst al erg goed en ze wonnen met 4-0! De scoorders van dienst waren Lars en Jade met elk 2 doelpunten. Vic, Douha, Yannis en Auware speelden hierin ook een superbelangrijke rol, want er kan uiteraard niet gescoord worden zonder de bal te onderscheppen en goede passen te geven. Daarom: een dikke pluim voor jullie allemaal!

De wedstrijd tegen Leuven verliep wat moeilijker. Onze little Rabbits speelden zeker niet slecht, maar Leuven had enkele zeer sterke spelers! We creëerden toch nog goede kansen, maar het werd uiteindelijk 4-1 voor Leuven (doelpunt Jade).

Na deze 2 wedstrijdjes was het tijd om nog even te experimenteren: “8 tegen 8”. Ons ploegje won met 4-2, met 2 goals van Lars! 

Het was weer een zeer leuke ervaring!! Wat ben ik blij dat ik deze jonge, enthousiaste groep mag begeleiden. Er zit echt wel veel talent in ons groepje! Zo mooi om te zien!

Volgende week is het op Sikopi en spelen we tegen Sparta Ranst en ATBS! Hopelijk kan het doorgaan met de stijgende coronacijfers 🙏🏻.

Jullie coach
Steven

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide