Twizzit, het nieuwe ledensysteem

Foto en klevertje ziekenfonds nodig van alle leden!

UPDATE 30/03/2017 

De KBKB start met een nieuw systeem voor ledenadministratie, genaamd TWIZZIT. Dit heeft tot gevolg dat de aansluitprocedure wordt aangepast,  maar ook dat het bestand met bestaande leden aangepast moet worden.

Wat moeten we doen om in orde te zijn?

  • Voor de bestaande leden:
    • Je levert een klevertje van het ziekenfonds in, ten laatste op de clubdag (3 juni 2017), aan de toog van de Sikopi-kantine, in een omslag met de vermelding naam + ploeg + “t.a.v. Rudi Schram”.
    • Iedereen moet een foto laten nemen volgens de nieuwe reglementen. Deze bepalen dat je erop moet staan zoals je speelt (vb. zonder bril, als je met lenzen speelt). Verantwoordelijke Rudi Schram neemt deze foto; het is dus niet voldoende om een pasfoto in te leveren. De komende thuiswedstrijden zal hij regelmatig op Sikopi langskomen om de nodige foto’s te nemen.
  • Voor de nieuwe leden:
    • Zij vullen het aansluitingsformulier in, laten de medische fiche invullen door een arts en voegen er een klevertje van het ziekenfonds bij. Al deze documenten worden in een omslag afgegeven aan de trainer of ploegverantwoordelijke.
    • Rudi Schram neemt contact op met het nieuwe lid en/of de trainer of ploegverantwoordelijke, om van het nieuwe lid een foto te maken volgens de nieuwe reglementen.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide