Terugblik op een geslaagde clubdag

Ondanks het voorspelde onstabiele weer, werd het een meer dan geslaagde clubdag. We begonnen met het ‘Schietkoppel 2016’. De finale was voor 75% een familie-onderonsje: Lars en Marc Mattheyses namen het op tegen tante/zus Leentje en Christoph Van Steelandt. Leentje en Christoph hadden als eerste 9 punten, maar de stress speelde hen duidelijk parten. Het was uiteindelijk Marc die voor zijn team the killing goal scoorde. Eindstand: 10-9. Proficiat aan de 4 finalisten!

Tijdens het ‘Sikopi’s grote pauzemoment’ kon men zich nestelen in de splinternieuwe, supertoffe beachlounge, waar men dan kon smullen van een lekkere hotdog.

De buikjes waren gevuld, dus kon het petanquetornooi beginnen! Voor de allerkleinsten (MultiMove) en de iets grotere kinderen (U8-U12) stonden er leuke activiteiten/spelletjes op het programma. 

Nadien was de tijd aangebroken om cadeautjes uit te wisselen tussen spelertjes en trainers/coaches. Leuk, al die blije gezichten!

Onze voorzitter – Marc Vyt – sprak met een overtuigende speech de aanwezigen toe en zette in naam van heel het bestuur de vele vrijwilligers in de bloemetjes (wijn). Toen vingen we plots heerlijke geuren op… We konden BBQ’en!!

Wil je de clubdag graag herbeleven? Mario Bernard nam honderden foto’s! Bedankt hiervoor!

Proud to be a rabbit! 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide