Terug naar Teams

Multimove voor kinderen

U6: Multimove voor kinderen vanaf 4 jaar!

Korfbalclub Sikopi is een erkend Multimove-aanbieder!

Multimove

Multimove biedt 4- tot 8-jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is. Door kinderen in uitdagende bewegingssituaties te plaatsen, waarbij ze ervaringen opdoen in de 12 bewegingsvaardigheden, wordt hun motorische ontwikkeling geprikkeld. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

12 bewegingsvaardigheden 

Tijdens de Multimove-lessen worden kinderen in bewegingssituaties geplaatst waarin de 12 fundamentele vaardigheden aan bod komen. Dit zijn bewegingsvaardigheden die een kind reeds op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu (en later als volwassene) zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Multimove bevordert de motorische ontwikkeling van onze jonge kinderen significant. Een programma als Multimove is nodig om een kind zijn normale motorische ontwikkeling door te laten maken. Een éénmalige deelname aan een Multimove-lessenreeks blijkt onvoldoende. Daarom biedt korfbalclub Sikopi blijvende initiatieven aan ten aanzien van gevarieerd bewegen.

Kom eens kijken!


SEIZOEN 2019-2020

MEISJES JONGENS
Theunis Lucie De Roeck Jan
  De Saunois Viggo
  Moons Lewis
   
MULTIMOVE-LESSEN

VELD: start is voorzien op zaterdag 7 september 2019
August Van Cauwelaertlaan, 2050 Antwerpen-LO

Voor meer info of een afspraak voor een eerste kennismaking kan je ons mailen of bellen: 0496/96.45.33

 

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide