Sterke prestatie van U12 Rood

Zaterdag14/10/2017
U12 ROOD: Sikopi – ATBS-Meeuwen: 5-2

De wedstrijd start met een goed samenspel van onze aanval. Renée kan een mooie doorloper scoren en zorgt voor de 1-0 op het scorebord. Onze verdediging houdt goed stand en Helen maakt er 2-0 van. Na een mooie aanval wordt aanvoerder Jenthe foutief gestopt en zet ze zelf vanop de stip de 3-0 op de bordjes. Daarna valt onze aanval wat stil, maar dankzij een sterke verdediging gaan we met de 3-0-voorsprong rusten.

Tijdens het begin van de tweede helft zet de verdediging zich goed in, maar kan ze niet voorkomen dat de tegenpartij scoort: 3-1. Na een goede tussenkomst van Jenthe, vraagt de tegenpartij een time-out die Renée blijkbaar goed doet, want zij maakt er met behulp van een goede steun 4-1 van. Via een lang en mooi samenspel maakt Jenthe er 5-1 van en ondanks een sterke verdediging slaagt ATBS-Meeuwen er in om 5-2 op het scorebord te zetten. Met mooie assists van Helen, Berre en Lucy en een sterke verdediging van Robbe sluiten we de wedstrijd af met een knappe 5-2 winst voor Sikopi!

Een dikke proficiat aan de ganse ploeg! Een sterke prestatie van alle spelers. Doe zo voort!!

Tania Cranshoff en Jessy Scheers

archieffoto U12 – 2016-2017

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide