Sportkamp “Korfbal en Atletiek”

logo_sporting_ATijdens de eerste week van de paasvakantie organiseert SIKOPI, in samenwerking met Beerschot Atletiek, een sportkamp voor kinderen tussen 6 en 13 jaar. De kinderen krijgen dan een halve dag korfbal en een halve dag atletiek, telkens in combinatie met omnisport. Dit gebeurt in het kader van de “Antwerpse Sportweken”, d.i. een aanbod van sportactiviteiten, georganiseerd door vzw Antwerpen Sportstad, voor schoolgaande kinderen gedurende de schoolvakanties.

Het fluitsignaal klinkt. De koppen worden bij elkaar gestoken. Welke tactiek kiest het team deze helft? Je leert de regels van het korfbalspel en probeert verschillende strategieën uit. Uitgekiende oefenvormen bevorderen de balvaardigheid en het samenspel.

Bij atletiek leer je de juiste looptechniek aan, maar je oefent ook in verspringen, hoogspringen en werpen. De dagelijkse portie atletiek en korfbal wordt afgewisseld met andere leuke spel- en sportvormen.

Wanneer:
Dinsdag 29/03/2016 tot en met vrijdag 01/04/2016
Telkens van 9 u. tot 16 u. (voorbewaking vanaf 8 u. – nabewaking tot 17 u.)

Locatie:
Terreinen Sikopi 
Bij slecht weer: sporthal Blancefloerlaan, Linkeroever

Prijs:
€ 72 per kind

Inschrijven:
Via deze link

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide