Sikopi 3 wint eerste zaalwedstrijd

Zondag 13/11/2016
GEW 3: KCOV 2 – Sikopi 3: 1-5

A : Annelies – Antje – Maxim – Sam
V : Sophie – Inne – Lenni  – Tom

Met zeer veel gastspelers gingen we van start op een winterse zondagnamiddag te Vorselaar. Na zeer mooi samenspel van de heren, werkte Sam dit af met een shot (0-1). Hoewel er veel goede acties werden gemaakt, kon er pas gewisseld worden na een inloper van Sam (0-2). Pluim voor de verdediging die ervoor zorgde dat geen enkele bal zelfs maar richting de korf raakte langs tegenzijde. Net voor het einde van de eerste helft maakte Vorselaar het eerste tegendoelpunt (1-2). Lenni liep zijn heer in een vloeiende beweging voorbij en scoorde een buzzer-waardige inloper (1-3).

Na een korte deugddoende pauze, werd de wedstrijd hernomen met hernieuwde krachten. Een strafworp na een fout op Antje werd deskundig afgewerkt door Sam (1-4). Tom, Lenni, Sophie en Inne trokken de lijn van de eerste helft door en geen bal geraakte door hun ijzersterke defensie. Inne zorgde ervoor dat haar dame geen enkele bal meer aanraakte met de ene steal na de andere. Een paar vrije kansen misten net hun doel bij Annelies en Maxim. Hoewel er nog verschillende aanvallen mooi werden opgebouwd en de uitverdediging op punt stond, werd er pas gewisseld na een shot van Sam (1-5). In 20 seconden wisten Tom en Lenni er na een harmonieus samenspel nog 3 kansen uit te persen, maar de eindscore bleef 1-5.

Shanna Schuerewegen

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide