SIKOPI wint ook haar tweede wedstrijd!

Het werd een verschrikkelijk spannende wedstrijd, maar gelukkig trok SIKOPI aan het langste eind!

17-16 werd de eindstand.

 

Volgende wedstrijd:

SIKOPI – ASKC: zondag 7 september.

 

Wedstrijdverslag, geschreven door de hand van onze Rik Mattheyses:

Onze B-ploeg bleek al vlug met Johan L., Jago, Jeroen en Christoph beter bij schot en leidde bij de rust al met 7-2. In de tweede helft werd die stand nog opgedreven tot 12-4, vooraleer Riviera kon milderen. Eindstand: 13-7.

De fanions (A-ploeg) staken resoluut van wal, maar pas na 5 minuten lukte Nils de openingstreffer. Uit vrijworp maakte Yve er 2-0 van, maar door dwaze fouten mocht Riviera gelijkmaken… op de stip: 2-2. Er zouden nog verschillende strafworpen volgen.

Scoreverloop:

  • Yve: 3-2 en 4-2
  • Johan M.: 5-3
  • Yve: 6-3 en 7-3
  • Lars: 8-4

rust…

De tweede helft begint met een dubbel salvo van Yve, een stip van Johan en een treffer van Nils. Met 12- scheen de buit al binnen, maar het spel werd heftiger en Riviera kwam steeds meer opzetten: 12-9. Yve: 13-9, Lars: 14-10, Johan: 15-13. Met stip voor Riviera werd het zelfs gelijk: 15-15!

Met een spectaculaire goal van Lars en de ingekomen Pippa werd het nog 17-15. Maar het bleef tot het laatste uiterst spannend door een verre treffer van Riviera. Oef! Het bleef bij 17-16.

Bompa Rik

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide