Doelpuntenfestival: maar liefst 43 treffers!

Zondag 19/02/2017
A-PLOEG: Sikopi – Vobako: 43-15

Een echte schuttersploeg met 43 treffers

Foto’s: Jan Van Brempt.
Klik hier om het album te bekijken.

Na amper vijf minuten leidde Sikopi al met 6-0, door treffers van Joni Junes, Johan Moons (2 keer), Lars Mattheyses (2 keer) en Jeroen Van de Velde. Vobako ging dan wat meer meespelen, maar kon niet beletten dat het verschil opliep tot 24-5 in de rust.

Sikopi ging in de tweede helft rustig verder op z’n elan, wat resulteerde in een recorduitslag van maar liefst 43-15. Samengevat scoorden Lars Mattheyses en Johan Moons elk 13 keer, Nikki van Poucke 5 keer, Nils De Bremaeker 4 keer, Joni Junes en Jeroen Van de Velde 3 keer en tot slot Enya Michielsen 2 keer.

 

B-PLOEG
Sikopi – Vobako: 28-10

Sikopi-reserven snel kampioen

Na nog geen twee minuten hadden Mathias Van der Linden en Linda Lamein al de 2-0 opgetekend. Hoog tempo, knappe combinaties en een scherp schot joegen de score de hoogte in: 13-3 bij de rust.

In de tweede helft kwam er geen inzinking, ook niet nadat een tweede maal een heel vak gewisseld werd. Alle spelers kwamen zo aan bod. De 28-10-einduitslag onderstreepte het duidelijke overwicht van de Sikopi-reserven.

Scoorden voor Sikopi B: Christoph Van Steelandt, Arne Van Bavel en Xander Dries elk 5 keer, Mathias Van der Linden 4 keer, Sarah Maes 3 keer, Linda Lamein en Indra Delbaere elk 2 keer, en tot slot Leen Gallemaers en Steve Verdonck 1 keer.

 

C-PLOEG
Sikopi – Vobako: 18-7

Vlotte zege

Sikopi startte snel, met een 5-0 na 10 minuten, via Nina Arens, Leen Gallemaers, Zoë De Roeck, Nadine Bruyninckx en Jelle Van der Linden. De vijf-puntenkloof kon behouden worden tot aan de rust. 9-4 werd het via Steve Verdonck, Nadine Bruyninckx, Nina Arens en Zoë De Roeck.

In de tweede helft was het even wachten op een doelpunt, waarop Jelle Van der Linden Sikopi verloste. Als Steve Verdonck daarna 2 keer raak trof, noteerden we al de 12-4. Dante Bernard zorgde voor de 13-4, waarop Niels Van Brempt, Sam Muys en Jelle Van der Linden de score opdreven tot 16-4. Nina Arens volgde met de 17-5 en Sam Muys maakte er 18-5 van. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgesloten met nog twee goals van Vobako: 18-7.

Henri Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide