Sikopi-Vobako: rustig overwicht

Zaterdag 03/02/2018
A-PLOEG: Sikopi – Vobako: 32-21

Rustig overwicht

Alle spelers hadden hun schot meegebracht en dat zou in een 32-21-winst eindigen. Johan Moons spande de kroon met 10 treffers, maar ook Lars Mattheyses had 5x prijs, Arne Van Bavel 4x en Nils De Bremaeker 2x. Deze laatste had echter de grote verdienste van knappe rebounder en assist te zijn. Ook de dames waren van de partij op het scorebord: Sarah Maes, Enya Michielsen en Eva Beeusaert elk 3x. Joni Junes kon in de 1ste helft de 2-2 naar 4-2 brengen. 

Nu een week rusten (krokusvakantie) en dan volle moed het zware hervatten werk om de tweede plaats in de rangschikking te verzekeren.


B-PLOEG
Sikopi – Vobako: 16-20

Flinke start, triest einde.

Na 2-0 voor en via 4-1 naar 6-6 gelijk, nam Vobako de leiding over en werd er gerust met 9-12 achterstand. In de tweede helft slaagden Dante Bernard en Mathias Van der Linden erin om weer gelijk te komen en zelfs 16-15 op het scorebord te zetten. Maar domme (bots)passen en onvoldoende verdediging gaven Vobako de gelegenheid op enkele minuten tijd met nog 16-20 te winnen.

Doelen voor Sikopi: Mathias Van der Linden 6, Dante Bernard 5, Niels Van Brempt 1, Leon Van Hove 1, Kelly Eliano 1, Veronique Van Roy 1 en Johanna Relaes 1.


C-PLOEG
Sikopi – Vobako: 15-8

Vlotte zege!

Nina Arens, Sam Muys en Yari Keunen (U16) hadden vlug de juiste richting gevonden: 3-0! Die voorsprong werd niet meer afgegeven en er werd met 5-1 gerust dankzij treffers van Tom Naessens en Jelle Van der Linden.

In de tweede helft werd de kloof nog groter: 15-8. Dit werd ineens de eindstand.
Scoorden nog: Sam Muys 2, Yari Keunen 2 en Nina Arens 2, Janne Peirsman 1 en Leen Gallemaers nogmaals in de laatste seconde.

Verslagen: Henri Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide