SIKOPI verzekert zich van kruisfinaleplaats

FotoGeen zon, wel wind en Leuven laat zijn twee U19-internationals aan de kant. SIKOPI zonder Birthe en Joni, maar voor overige in zijn sterkste opstelling.  Op iets meer dan 8 minuten loopt SIKOPI gemakkelijk uit tot 0-4, maar Leuven is niet van plan zich naar de slachtbank te laten leiden en vecht terug. Vier minuten later staat het 3-4. Dan drukt SIKOPI rustig het gaspedaal wat dieper in om te gaan rusten met een geruststellende 6-13.
Na de pauze hetzelfde spelbeeld: SIKOPI dat rustig uitloopt en Leuven dat moedig tracht aan te klampen. Het is vooral in de afwerking dat SIKOPI het verschil maakt. Leuven lukt 15 op 99 doelpogingen en SIKOPI 25 op 105. Atypisch voor SIKOPI worden de doelpunten gescoord door 8 verschillende spelers. Er werd duidelijk ook meer op de dames gespeeld en deze bedankten met 9 doelpunten. Als SIKOPI de topwedstrijden wil winnen, zullen deze doelpunten van de dames nodig zijn.
PROUD TO BE A RABBIT !!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide