Sikopi stelt zich veiliger

Zondag 22/10/2017
A-PLOEG: Sikopi – Kwik: 12-10

Proficiat!

We startten overtuigend en Johan Moons zorgde al heel vlug met schot en stip voor een 2-0-voorsprong. Lars Mattheyses maakte er via vrijworp zelfs 3-0 van, maar dan viel een kwartier lang geen enkele korf meer te melden. Een korte wissel van Mathias Van der Linden volstond om Sarah Maes een mooie assist voor te schotelen en 4-0 op te schrijven. Joni Junes zette zelfs de forfaitscore op het bord: 5-0! Maar toen herpakte Kwik zich en het werd 6-2 na een treffer van Enya Michielsen. Karen Van Brempt wou niet langer achterblijven en zorgde voor 7-2. Maar Yannick van Kwik legde de rustcijfers vast op 7-3.

Tijdens de 2de helft zagen we een heel ander Kwik, dat erin lukte om op enkele minuten tot 7-6 terug te komen. Nils De Bremaeker kon knap dit dreigend offensief afremmen: 8-6! Mathias Van der Linden werd een 2de maal ingebracht en herhaalde zijn succes: opnieuw lukte het Sarah Maes onze 3-puntenkloof te herstellen: 9-6. Kwik week niet uit en lukte met stip 9-7. Joni Junes liet echter niet toe om terug dichterbij te komen: 10-7 en na 10-8 was het Lars Mattheyses die de redding bracht: 11-8. De laatste 10 minuten bleven erg spannend, zeker toen Kwik nog 11-9 en 11-10 lukte. Maar verstandig balbezit en aanvalsspel brachten een stip op, die Johan Moons omzette in een 12-10-eindwinst.

Met 8 punten zitten we zo al veiliger in de “middenmoot”.

Henri Mattheyses

Foto: Jan Van Brempt
Klik op de afbeelding om het album te bekijken


B-PLOEG
Sikopi – Kwik: 13-15

Te weinig afwerkers!

Bijna de hele eerste helft kwamen we voor: 2-1, 5-2, 7-6. Maar toch werd gerust met een 8-9-achterstand.

In de tweede helft konden we nog tot 12-12 bijkomen, maar het laatste Kwik-offensief konden we niet meer opvangen en het werd 13-15.

Scoorden voor Sikopi: Mathias Van der Linden 7, Christoph Van Steelandt 2, Jelle Van der Linden 1, Steve Verdonck 1, Veronique Van Roy 1 en Anke Willems 1.

Henri Mattheyses

Foto: Jan Van Brempt
Klik op de afbeelding om het album te bekijken


C-PLOEG
Werkloos: geen tegenstander. Erg jammer.

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide