Riviera duidelijk beter met Mitch Lenaerts

Zaterdag 14/01/2017
A-PLOEG: Sikopi – Riviera: 18-23

Riviera duidelijk beter met Mitch Lenaerts

A: Joni Junes, Karen Van Brempt, Johan Moons (4+1s), Lars Mattheyses (1)
V: Enya Michielsen (5), Nikki van Poucke (5), Jeroen Van de Velde (1), Nils De Bremaeker (1)

Vervangingen: ’20 Sven De Dycker voor Nils De Bremaeker, ’24 Nils De Bremaeker voor Sven De Dycker, ’28 Sven De Dycker voor Lars Mattheyses, ’29 Lars Mattheyses voor Sven De Dycker, ’36 Sven De Dycker voor Lars Mattheyses, ’40 Indra Delbaere voor Karen Van Brempt, ’48 Lars Mattheyses voor Nils De Bremaeker

Sikopi startte hoopvol: met Lars Mattheyses, Johan Moons en Enya Michielsen kwam er 3-0 op het scorebord. In amper twee minuten zette Riviera dit echter recht naar 3-3. Jeroen Van de Velde lukte nog de 4-3, maar Mitch Lenaerts knalde Riviera naar 4-5. Johan Moons lukte de strafworp voor 5-5, maar vervolgens ging Riviera vlot naar 5-9. Nikki van Poucke en Enya Michielsen milderden naar 7-9 met de rust.

In de tweede helft werden Lars Mattheyses, Sven De Dycker en Nils De Bremaeker onderling gewisseld, maar dit bracht weinig soelaas. Riviera stoomde door naar 7-11, maar gelukkig kwam Nikki van Poucke op dreef met de 8-11. Dit belette echter niet dat Riviera oprukte naar 9-17 (enkel Enya scoorde tegen). Sikopi bleef vol in de aanval gaan en geraakte tweemaal tot op twee doelpunten van Riviera (17-19 en 18-20). In de laatste 5 minuten brak de ban helemaal voor Riviera en eindigden ze de wedstrijd met een 18-23-winst.

Rik Mattheyses

B-PLOEG
Sikopi – Riviera: 20-12

Wederom ruime winst

De Sikopi-reserven begonnen zonder veel vertrouwen aan de wedstrijd. Aanvankelijk zagen ze op tegen een 0-2-achterstand. Geleidelijk aan ging het beter: Arne Van Bavel lukte de 1-2, Mathias Van der Linden de 2-3 en Indra Delbaere stelde de score gelijk (3-3). Sarah Maes zorgde voor de 4-4 en Mathias Van der Linden kreeg een strafworp, omgezet door Niels Van Brempt (5-4). Verder verloop van de eerste helft: Mathias Van der Linden 6-4, Zoë De Roeck 7-4, Arne Van Bavel 8-4, Leen Gallemaers 9-4, Indra Delbaere 10-4 en Sven De Dycker met strafworp 11-4.

In de tweede helft werd het 14-9 via o.a. Mathias Van der Linden en Zoë De Roeck. Niels Van Brempt en tweemaal Arne Van Bavel brachten de score naar 17-11. Riviera kon nog 1 maal scoren, maar achtereenvolgens Mathias Van der Linden, Zoë De Roeck en Arne Van Bavel tekenden de 20-12 einduitslag op.

Rik Mattheyses

C-PLOEG
Sikopi – Riviera: 25-7

Walk-over op één been

Riviera kwam tweemaal aan de leiding met 0-1 en 1-2. Helena Relaes scoorde de 3-2 en vanaf dan troffen onze C-tjes van alle kanten raak. Met de rust werd een 17-6-stand bereikt. In de tweede helft lukten wat minder korven, maar toch eindigde de wedstrijd met een imposante 25-7.

Samengevat: Xander Dries werd topscoorder met 7 korven. Bij de heren schoten verder Jelle Van der Linden en Steve Verdonck elk 5 keer raak en Sam Muys 3 keer. Bij de dames lukte Linda Lamein 2 keer, Nina Arens 2 keer en Helena Relaes scoorde 1 maal.

Rik Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide