Verslagen Sikopi – Putse

Vrijdag 28/04/2017
A-PLOEG: Sikopi – Putse

Knappe eerste helft leidt tot overwinning

Wil Sikopi op het veld terug naar de topliga, dan had het een duidelijke opdracht: de topper tegen Putse moest zeker gewonnen worden. Sikopi startte dan ook met veel motivatie. Johan Moons zorgde voor de 2-0. Via een strafworp kwam Putse meedoen op het scorebord. Lars Mattheyses lokte een strafworp uit en deze werd omgezet door Enya Michielsen. Johan Moons (3) en Joni Junes (2), Jeroen Van de Velde en Enya Michielsen (2), Nils De Bremaeker (2) schoten een 10-puntenkloof bij elkaar 15-5. Putse kon nog net scoren voor het einde van de eerste helft: 15-6.

De tweede helft verliep iets stroever voor Sikopi. Na bijna 10 minuten spelen korfde Johan Moons de 16-6. Putse zette een tegenoffensief in en bracht de voorsprong terug tot 16-10. Vanop strafworp en met een schot maakten Enya Michielsen en Lars Mattheyses er 18-10 van. Vervolgens werden een aantal wissels doorgevoerd en de ingekomen Christoph Van Steelandt maakte de 19-10. Na 3 goals van Putse eindigde de wedstrijd op 19-13. Opdracht volbracht voor Sikopi!

 

B-PLOEG
Sikopi – Putse: 18-12

Winst tegen sterk Putse

Mathias Van der Linden en Sarah Maes brachten Sikopi op voorsprong naar 2-1, maar dan liep Putse uit naar 2-4. Christoph Van Steelandt en Xander Dries vonden het dan welletjes en brachten Sikopi naar 6-4. Via knap samenspel maakten Arne Van Bavel, Linda Lamein, Xander Dries en Sarah Maes er 10-5 van, maar Putse kwam nog tot 10-7 bij de rust.

 

C-PLOEG:
Sikopi – Putse: FF 0-5

 

Henri Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide