SIKOPI ongeslagen aan de leiding!

A-ploeg: 26-16

Tijdens de eerste time zagen we SIKOPI aan een hoog tempo Putse overrompelen. Mathias, Yve, Steffi, Lars en nogmaals Mathias bewerkten al vlug een 5-1-voorsprong. Yve, Rani, Yve, Rani en Johan M. (2x) maakten er 11-6 van, gevolgd door Lars, Johan M. (3x), Pippa en nogmaals Lars (2x), hetgeen de ruststand op 19-7 bracht.

De tweede time werd echter een bleek vervolg op de eerste, waarschijnlijk door het uitputtend tempo van voor de rust, terwijl Putse er alles aan deed om een mildere uitslag te bekomen. Het werd 26-16. Lars en Johan scoorden nog 2x, Yve, Rani en Pippa 1x.

B-ploeg: 16-10

De gebruikelijke schutters hadden schijnbaar hun schot niet “gecenterd” gekregen, zodat de match zeer stroef startte en SIKOPI telkens opnieuw moest bijtrekken. Johan L. kon nipt bij de rust een 5-4 afdwingen.

In de tweede time kantelde dan toch de wedstrijd. Door het succes langs dameszijde – Eva, Enya (3x), Sarah en Zoë – werd een 16-10 winst opgetekend.

Scoorden mee: Jago (3), Jeroen (1), Johan L. (3), Nils (1)

C-ploeg: 13-8

Na de 3-17 winst van de uitwedstrijd, dachten we dat een herhaling zou volgen, maar het liep nu veel stroever bij gebrek aan juiste schotkracht. Rust: 5-6.

Pas in de tweede helft kon Michelle effenen: 6-6. Na enkele wissels vlotte het uiteindelijk beter en werd de wedstrijd afgesloten met 13-8.

Scoorden: Yapsi (5), Arne (2), Christoph (2), Michelle (2), Nina (1) en Niels (1).

Bompa Rik

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide