SIKOPI-AKC: knappe comeback zonder baat

A-PLOEG
SIKOPI – AKC: 18-22

Beide ploegen gingen fel van start, maar het was AKC dat als eerste op voorsprong kwam. SIKOPI kon nog tot 3-3 effenen, maar dan rukte AKC zich 6 punten los via Hardies en de raakschietende dames. Die kloof bleef tot aan de rust: 6-12. 

De tweede time startte nog erger voor SIKOPI: Hardies scoorde 6-14. Maar toen viel AKC stil en begon SIKOPI via Johan, Yve, Joni en Sofie de 8-puntenkloof te dichten, zodat het scorebord 16-16 toonde. Spijtig genoeg konden de rabbits hun verbazende remonte niet verder doordrukken. AKC herpakte zich en scoorde opnieuw 6 korven op rij: 16-22. Joni en de ingekomen Nikki zorgden voor een mildere eindstand: 18-22.

Scoorden voor SIKOPI: Johan Moons 7, Yve Van Harneveldt 5, Joni Junes 3, Lars Mattheyses 1, Sofie Van Uffelen 1 en Nikki Van Poucke 1

 

B-PLOEG: van 8-11 ruststand naar 22-14 winst!

Jeroen zet een stip van Mathias om en doet er nog een extra treffer bij: 2-0. Johan maakt er 3-0 van, maar dan trekt AKC bij: 3-2. Mathias, met omkeerbal, lukt 4-2, maar daar was AKC opnieuw: zij effenen en het wordt 4-4. SIKOPI antwoordt via Mathias, Jeroen en Johan: 7-4. Daarna wordt in enkele minuten de SIKOPI-verdediging opgerold: 7-10. De rust bereiken we met een 8-11-achterstand.

De tweede helft start met korven van Johan en Eva: 10-12. Arne scoort de 11-12 en wordt daarna vervangen door Christoph. Eerst Johan en daarna Nikki effenen tot 13-13. Plots komt het SIKOPI-geschut op volle toeren: Johan, Eva, Nikki, Johan, Christoph, Jeroen, Mathias, Christoph en Michelle bereiken de eindmeet met een riante 22-14!

Scoorden voor SIKOPI:
Johan Luyts 6, Jeroen Van de Velde 5, Mathias Van der Linden 3, Nikki Van Poucke 2, Eva Beeusaert 2, Christoph Van Steelandt 2, Arne Van Bavel 1, Michelle Bogaerts 1

 

C-PLOEG: zwakke prestatie!

Pas toen de stand al 0-6 was geworden, kon Zoë tegenkorven. Daarna kon alleen nog Xander antwoorden! Rust 4-9.

De tweede time toonde niet veel beterschap: SIKOPI kon niet op tegen het fysieke overwicht van AKC. Niels zette keurig 2 stippen om. Zoë en Christoph scoorden elk nog 1x, alsook de ingekomen Sam Muys, zodat de eindscore 9-16 werd. 

Rik Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide