Sikopi 4 wint vroege ochtendwedstrijd

09/01/2016 om 09.15 u.!!
AKC/Luma 5 – Sikopi 4: 4-13

De ploeg:

A: Inge, Ragna, Christoph, Mario
V: Shelsey, Nadine, Johan, Ruud
R: Pascale, Tom

Vooraf:

  • Beide ploegen 4 punten.
  • Sikopi tweemaal gewonnen, tweemaal verloren met 1 korf verschil, telkenmale na een dramatische tweede helft.
  • Onnoemelijk vroeg, met donkere wallen en een beetje nieuwjaars-babyvet, iedereen klaar voor de strijd.
  • Zelfs Johan was meer dan 3 minuten te vroeg.
  • Inge pas terug uit kwetsuur.
  • Publieke belangstelling eerder matig.
Alyssa

Onze trouwe supporter: Alyssa

De wedstrijd:

Eerste aanval, twee passen en BANG: Christoph 0-1. Het sein voor een dol kwartier. Al vroeg wordt het 0-4 (Christophe, Ruud, Johan). Na een korte drankpauze knalt Christoph verder. Beweging van de maand door Ragna, knap afgewerkt. Inge is er een paar keer zeer dichtbij. De helden gaan op hun elan verder en al gauw staat het 0-9. De bank heeft het ondertussen over vermorzelen (broodje AKC) en ze lichten ook de club door en keuren een aantal hervormingen goed. De laatste minuut is knap: lange aanval, verschillende keren van ooooh, bijna, net niet, … De mentaal belangrijke tiende goal wil er niet in, dju. 

 

TomNa de koffie wordt het al rap 1-9. Vermits koffie voor de verslaggever en de coach één minuut te lang duurt, kunnen we deze faze niet bespreken. Naar verluidt was Tom, ingekomen in de plaats van Ruud, niet scherp genoeg…

Ruud bespreekt ondertussen de tactiek voor later op de avond met de T2. Tom, strak in het pak, heeft enige tijd nodig om zijn vizier te richten, maar na 3-9 acht hij zijn minuut, minuut 19 in de tweede helft, gekomen: 3-11. We noteren vooral nog de tweede scheidswissel en een volledig overbodig staaltje van sportiviteit van Mario… dat willen we niet meer zien! De wedstrijd kabbelt verder, eindstand 4-13.

Wistjedatjes:

  • Nadine heeft voor één keer de Bruyninckx-move niet uitgevoerd – que pasa?
  • Inge, die na een verrekking haar spieren niet wilde laten afkoelen, bleef lopen. In totaal bijna 6 km! (ook tijdens de rust)
  • Wij hebben met oudejaar zelfgemaakte kroketten gegeten
  • Ruud kreeg AA drink orange mee

Volgende week sluiten we de heenronde af met opnieuw een middernachtwedstrijd en een verre verplaatsing naar Ranst. In de terugronde hebben we alles zelf in de hand. We moeten alles winnen en de titel is binnen, al zal het doelpuntensaldo belangrijk zijn. En vooral… die tweede helft moet beter, veel beter.

Sportieve groeten
Herman Pruttelmans 

Philip

Bedankt voor het leuke verslag, Philip!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide