Sikopi 4 walst over Ganda

Zondag 19/11/2017
GEW4: Ganda 4 – Sikopi 4: 8-22

Iedereen op tijd, de verborgen sporthal wordt op tijd ontmaskerd. Johan heeft nog tijd over om een Twix te verorberen. De tijgerbalsem blijft populair om kleine kwaaltjes te verdoezelen. Tom is vermomd als Super Mario en mag beginnen in de aanval.

Ganda-dame neemt een blitz-start: 1-0 na 13 seconden. Nog geen 2 minuten later is de wedstrijd al gekanteld. 1-3 via een inloper van Johan en 2 keer Christoph, haarscherp. De ganse eerste helft blijft het hard gaan. Tom van ver, Christoph 3 op 3, wegtrekker Philip, Nadine op zijn Nadines, botspas Johan voor Tom, Pascale en Philip van ver. Tussendoor zorgt de sympathieke Ganda-dame voor 4-11, maar Christoph knalt de ruststand op 4-12.

Eén van de knallers van Tom De Ceulaer:


De tweede helft start iets moeizamer, maar de score blijft verder uitlopen. Vooral te vermelden: de 7-18 van Tom (zeker van zijn stuk vertrekt hij al naar het ander vak nog voor de bal in de mand valt) en de twintiger van Christoph. 12 seconden voor het einde – foei Philip: eindscore 8 – 22.

Aanval: Tom De Ceulaer (5), Johan Luyts (4), Cindy Dobbeleir , Shelsey Van Genechten
Verdediging : Christoph Rooseboom (9), Philip Vanden Bilcke (2), Pascale Ooms (1) / Nadine Bruyninckx (1), Danielle Dammekens

Verslag: Philip Vanden Bilcke

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide