Sikopi 4 beleefde bewogen wedstrijd

Zondag 25/09/2016
GEW4: Beveren-Waas – Sikopi 4: 6-8

Tweede match op verplaatsing naar het Oost-Vlaamse Beveren-Waas. Een mooi weertje en een kans om te sporten… je zou denken dat het een ideale zondagochtend is… Dat was echter niet zonder de aanwezigheid van de “officiële” arbiter in rekening te brengen, want die zorgde meermaals voor enige rariteit (lees: frustratie) bij bepaalde spelers… Maar zonder daar (niet nog meer) woorden (of (meer dan twee) gele kaarten) aan vuil te maken, konden we met 7 tegen 8 toch de overwinning binnenhalen. We speelden slimmer, hadden meer ervaring en met een mateloze inzet konden we toch terug telkens een kloofje maken na 3-3 en 5-5.

Cindy Van Steelandt

In verhouding met de tegenpartij was het scoringspercentage ook beduidend hoger ;). Zelfs oud-Sikopiër Geert Van Daele kon zijn emoties niet onder bedwang houden bij aanzicht van de sterk scorende Christoph :). Einduitslag 6-8.

Klein reminderpuntje: ‘paspoort altijd op zak en niet op de smartphone, toch alleszins wat die scheids betreft…’

Cindy Van Steelandt

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide