Sikopi 3: betere afwerking voor Voorwaarts

Zondag 08/01/2017
GEW.3: Voorwaarts 3 – Sikopi 3: 12-8

Voorwaarts nam afstand in de tweede helft

Aanval: Tom Verdonck, Steve, Annelies en Chara 
Verdediging: Tom Naessens, Jordy, Antje en Sophie

Hoewel de verdediging ijzersterk werk leverde, slaagde Voorwaarts er toch in een goal te maken (1-0). Tom V. maakte zijn debuut met een ver shot (1-1). Jordy liet vervolgens zien dat hij ook op zijn “korfbals” kon afwerken, met een doodgewoon shot (1-2). Een wederantwoord van Voorwaarts kwam er echter snel (2-2). Zelfs doodziek hield Chara het hoofd koel en scoorde ze (2-3). Door het omzetten van een penalty moest er wederom snel gewisseld worden (3-3). Hierna kwam Voorwaarts op voorsprong (5-3). Steve verkleinde de voorsprong met een wegtrekker voor de korf (5-4). Snel antwoord van Voorwaarts bracht de kloof terug op twee punten (6-4) op de rust.

Met hernieuwde energie begon Voorwaarts terug aan de match met onmiddellijk twee doelpunten (8-4). Steve lokte een strafworp uit die Tom V. omzette (8-5). De Sikopi-voorsprong liep niet verder uit na een goal van Voorwaarts (9-5). Meer nog, Voorwaarts liep verder uit met een shot (10-5). Mooi samenspel tussen Jordy en Tom N. zorgde voor de 10-6. Chara scoorde nogmaals een ver shot (10-7). Voorwaarts liet zich niet kennen en vergrootte wederom de tussenstand (11-7). Tom V. scoorde op een prachtige aangeef van Antje een inloper (11-8). Wederom twee acties tussen Jordy en Tom N. zorgden voor vrijworpen, die spijtig genoeg niet resulteerden in een doelpunt. Voorwaarts daarentegen zette de vrijworp wel om, wat een eindstand van 12-8 gaf.

Shanna Schuerewegen

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide