Scholieren: winst tegen Technico

Zondag 25 januari
SIKOPI – Technico: 7-1

Voor aanvang van de wedstrijd: nog even een balletje gooien

Onze heenwedstrijd tegen Technico was niet echt denderend, al waren we toen wel beter. Even peptalk: we wisten dat we deze ploeg aankonden, mits 100% inzet van alle acht spelers. En dat hielp, want de tweede aanval was het al meteen raak via Janne, die liet zien dat ze die dag ‘in bloedvorm’ was… We draaiden met 1-1, want de tegenstrever scoorde vrij snel een tegendoelpunt. 

Plots gebeurde er iets raars… De bal was in aanval en we hadden niet onmiddellijk een aanspeelpunt, zodat we de bal even moesten vasthouden. De scheids blies op zijn fluitje en we moesten de bal afgeven!? We moesten sneller spelen, zei hij… Ik denk dat de scheids met zijn gedachten even ergens anders zat dan bij B-scholieren! Het was 1-1 en we zaten nog maar in de eerste helft. Volge wie volgen kan… We lieten het echter niet aan ons hartje komen: Marie Van Waesberghe maakte netjes de 2-1, wat tevens de ruststand was. 

SIKOPI verdedigt geconcentreerd

Na de rust brachten we Johanna in, want we hadden extra aanvalskracht nodig. Zij had een sterke tegenstreefster, maar uiteindelijk lukte Johanna dan toch een mooie doorloopbal: 3-1. Het verdedigingsvak heeft toen heel mooi standgehouden, proficiat daarvoor! Janne was niet te houden en maakte zowel de 4-1 als de 5-1. Dit kon zij uiteraard niet realiseren zonder de prima steuntjes van haar vakgenoten, knap allemaal! 

Wedstrijd gespeeld, maar toch deden we er nog een schepje bovenop: Johanna scoorde weer op doorloopbal: 6-1. Als kers op de taart deden Johanna en Pauline een ingestudeerd trucje op vraag van de coach: pivot naar Pauline en… goal! Eindstand: 7-1.

Wij waren tevreden over de inzet van iedereen en zo hoort het ook mannen, super! 
DIKKE PROFICIAT!

Steven Muys

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide