Scholieren hebben de smaak te pakken!

Vos Reinaert – SIKOPI: 4-6

Eerst even het volgende op een rijtje:

  • Dat er talent rondloopt bij de SIKOPI-jeugd, dat wisten we al lang. Nu komt dit talent hoe langer hoe meer naar boven. Koesteren is de boodschap!! 
  • De thuiswedstrijd hadden we met zware 10-2 cijfers verloren… Aan ons om te bewijzen dat we stappen in de goede richting hebben gezet!
  • Vorige week speelden we een fantastische wedstrijd tegen Technico. We drongen er dus op aan om vandaag minstens even goed te doen.
  • Aan begin van het seizoen hadden we jullie verteld dat dit een overgangsseizoen zou zijn, maar kijk: plots staan we samen met Vos Reinaert op de vijfde plaats!

Wedstrijdverloop

A: Joeri – Lena (heer) – Janne – Julie
V: Johanna (heer) – Marie DB (heer)/Casper – Ashley/Marie VW – Pauline

Aangekomen in de zaal bleek dat er geen scheids was; zelfs geen fluitje! Dan maar mijn luide stem gebruiken. Weer een ervaring rijker :-). Al vrij snel maakt Lena 0-1 op inloper, dus dat begint al goed! Janne dacht: ‘hier heb ik ook zin in’ en ze maakt de 0-2 op schot achter de korf. Vos mildert nog met 1-2.

Rust

Tijdens de tweede helft legt de scheids de bal op de stip en Johanna mist. Maar gelukkig heeft de scheids gezien dat een Vos-speler op 2m afstand stond ipv de reglementaire 2,5m. Johanna mocht de strafworp hernemen en deze keer was het raak: 1-3! De Voskes laten zich niet zomaar doen en zij scoren vlug de tegentreffer: 2-3. Daarna duurt het lang eer er terug gevaar komt van de Rabbits, maar dan is er toch Janne die haar talent bovenhaalt: 2-4 met een ver schot.

Nee nee, Vos laat ons niet gaan… 3-4 en 4-4. Oei, gaan we nog verliezen?? Toch niet hoor, want ons Janne (cadet!!) is niet te houden: 4-5 op inloper en 4-6 met weer een ver schot. Zo legt zij de einduitslag vast. Toch wil ik nog even benadrukken dat Janne en de anderen deze goals niet in hun eentje kunnen maken, maar door het goede werk van de vakgenoten, die zorgen voor de rebounds en de juiste passen!

Proficiat Rabbits, doe zo verder!!

Steven Muys

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide