Ruud Tiebos geeft fakkel door

ruud3Beste leden en sympathisanten

Afgelopen zaterdag bracht onze voorzitter, Ruud Tiebos, de Raad van Bestuur van Sikopi op de hoogte dat hij genoodzaakt was zijn functie neer te leggen. In zijn nieuwjaarstoespraak enkele weken geleden gaf Ruud reeds aan dat hij door een nakende gezinsuitbreiding en zijn alsmaar drukker wordende professionele agenda, in de toekomst te weinig tijd zou hebben voor Sikopi. Blijkbaar zijn deze zaken in een stroomversnelling gekomen, waardoor Ruud besliste om zijn functie als voorzitter sneller neer te leggen dan gepland.

Wij hebben alle begrip voor zijn beslissing en wensen hem zeer veel succes met zijn nieuwe uitdagingen. We willen hem langs deze weg ook al bedanken voor al het werk dat hij de voorbije 20 jaar voor onze vereniging heeft gedaan en we hopen dat hij nog dikwijls mag langskomen op één van de gezelligste korfbalverenigingen van het land.

Tot aan de J.A.V. zal Tom De Ceulaer fungeren als waarnemend voorzitter.

Ruud, bedankt!
Namens de Raad van bestuur van Sikopi vzw

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide