Recreanten winnen van Putse

Zondag 15/01/2017
Recreanten: Sikopi – Putse: 6-2

Ploegopstelling Sikopi:
• Veerle – Cindy (Karina in 2de helft) – Dirk – Yves (Leo in 2de helft)
• Monique – Jonath – Marc – Rik
• Ingrid (coach)

Klik op de foto om het album te bekijken

Ons recreantenteam mocht 2 nieuwelingen verwelkomen die hun eerste “match” speelden: Yves en Jonath. Welkom allebei!

Onze ploeg nam een vrij rustige start, zelfs iets te rustig… Misschien lag het aan het zondags pateeke (Hendrik?), de beats van het opwarmingsmuziekske, een kantine vol supporters of de coaching op afstand, in elk geval: na 9 minuten stond de 0-2-score op het bord na een inloper en knap afstandsshot achter de korf van Putse. We waren in elk geval wakker geschud… 5 minuten later was er al een gelijke score na een penaltyfout op Jonath (Marc scoort) en een mooi 4-metershot van Hendrik. Sikopi hield de druk hoog en we kregen een waar gloriemoment van Veerle: 2 inlopers binnen de 5 minuten. De ploegen gingen rusten met een verdiende 4-2-voorsprong.

In het begin van de 2de helft kregen we vlotte aanvalsbeurten van beide teams te zien, maar er werd ook sterk verdedigd. Het eerste doelpunt viel pas na 12 minuten: een korte kans van achter de paal (Hendrik), na een doelpoging van Jonath: 5-2-score. Een inloper van Marc nog even vermelden als bijna-doelpunt. Na een mooi 7-metershot van Hendrik stond een 6-2-score op het bord. We kregen nog een paar pittige duels in de laatste 5 minuten, Putse miste nog een penalty na fout(je) van Hendrik, en Marc en zijn aanvaller bleven mekaar van dichtbij volgen…

Samengevat: een mooie 6-2-overwinning in onze eerste match van het nieuwe jaar en een puike prestatie van zowel de nieuwelingen als de iets meer ervaren recreanten!

Dank ook aan scheidsrechter Frank voor de zeer deskundig en neutraal gefloten match en dank aan Karina om ons met verve te depanneren. Dit smaakt naar meer!

Gorik De Pus

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide