Recreanten winnen op modderveld

Recreanten ASKC – SIKOPI: 4-6
(11/10/2014)

Oei het regent… In België zijn we dat niet gewoon, want de cadettenwedstrijd ASKC – SIKOPI wordt uitgesteld naar woensdag. De recreantenwedstrijd wordt eerst afgelast, dan verplaatst naar de kunstgrasvelden van SIKOPI, om dan toch door te gaan op ASKC. Rond 15.30 u. heeft ASKC een zo ‘plasvrij’ mogelijk veld gelegd en gaan we droog van start.

De vakken:
V: Dirk – Jerry – Karina – Nicole/Veerle
A: Gorik – Rik – Cynthia – Cindy

SIKOPI mist veel kansen, maar kan dan toch na 10 minuten de score openen met een shot: 0-1. ASKC kan aansluiten via strafworp, mooi omgezet door de Joeri: 1-1.

We draaien en SIKOPI krijgt een vrijworp. Nicole geeft de pas naar de vrijstaande Dirk, die perfect afwerkt: 1-2.

Rust.

Nicole is dolgedraaid door het gebabbel van haar tegenspeelster en geeft de fakkel door aan Veerle. Dirk kan meteen scoren met een inloper: 1-3. Daarna zet diezelfde Dirk zijn tegenstrever pootje lap (de eerste in het modderbad), maar de ASKC-dame kan de strafworp niet verzilveren.

Het spel valt zo’n 10 minuten stil, worden we moe? Dankzij het rondspattend water en modder worden we gelukkig opnieuw wakker. Jerry gaat iets te enthousiast de bal onderscheppen en deze keer mist de ASKC-dame niet: 2-3. Tuur (zoon van Gorik) komt de plaats van de babbeldame innemen, zij kreeg een bal op haar neus en we weten dat dat pijn kan doen. Veerle is het nieuwe tempo nog niet gewoon en Tuur scoort voor ASKC: 3-3. Het wordt nog spannend… zelfs de zon komt kijken. Een mooi shot van Jerry geeft ons opnieuw wat adem: 3-4. Karina scoort van achter de korf 3-5. De Joeri maakt z’n gekend ver shot en zijn dag kan niet meer stuk: 4-5. Cindy zet de eindscore op 4-6 met een shot.

We eindigen de wedstrijd in een stralende zon onder een blauwe hemel.
Er krijgen er nog een paar een modder-doop en we zijn blij dat er op ASKC goei douches zijn.

Nicole Coeckelbergs

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide