Recreanten verliezen van ‘jong’ St.-Gillis-Waas

Zaterdag 28/10/2017
Recreanten: Sikopi – Sint-Gillis-Waas: 4-10

De allerlaatste veldwedstrijd op de terreinen van Sikopi… die eer was weggelegd voor de recreanten… de oudjes, alhoewel dit niet voor alle recreantenploegen telt. De tegenstrever was reeds aan het opwarmen toen wij het veld betraden. Een jongen van 18 jaar, nog iemand van pakweg 20 jaar, nog iemand van 18 jaar.  Dit is geen recreantenploeg meer, maar ja… we konden een wedstrijdje spelen, het allerbelangrijkste.

De start was stroef en er waren bijna geen mogelijkheden te noteren langs beide kanten. Besluit is dat we goed aan het verdedigen waren maar aanvallend iets te traag en sloom. We kwamen wel op een 0-3-achterstand, maar Sabine deed de 0 van het scorebord verdwijnen. De start van een opmars, dachten we, maar nee. Het weer zat ook niet mee, stuifregen en een glibberige bal. We worden er niet jonger op en laten dan de bal wel eens wegglippen.

Met scores van Ronny (shot achter de paal), Cindy (inloper) en Gorik (3-meter-shot) hebben we echt ons best gedaan tegen een evenwaardige ploeg. Jammer van de blessure die Gert opliep en waardoor Veerle haar mannetje moest staan als ‘man’ (hadden eigenlijk niets anders verwacht).

Uiteindelijk hebben we 10 doelpunten tegen gehad, maar deze waren allemaal shots van ver. Dit betekent geen doorlopers of korte kansen tegen. Proficiat voor het hele team.

Ploeg:
Veerle – Cindy – Sabine – Monique
Gorik – Leo – Ronny – Gert (Ingrid)

Ronny Michielsen

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide