Prima inzet van U12 Rood

Zaterdag 21/10/2017
U12: KC Limes/Ekerse – Sikopi Rood: 5-2

Nadat U12 Blauw het goede voorbeeld had gegeven en reekswinnaar werd, wilden de U12 Rood niet onderdoen. Zij begonnen zeer gemotiveerd aan de wedstrijd, maar ondanks hun inzet stonden ze na 5 minuten 1-0 achter. “Dit laat ik niet gebeuren”, dacht Jenthe, en ze forceerde een strafworp, die ze zelf feilloos omzette (1-1). Dankzij een sterke verdediging van Talitha, Lena, Rik en Robbe Verbeeck kon K.C. Limes/Ekerse niet verder uitlopen en na 10 minuten wisselden we van functie.

Ons aanvalsvak speelde mooi samen, maar scoren bleef moeilijk ondanks de vele kansen. K.C. Limes/Ekerse kon daarvan profiteren en zo werd het 2-1. Niettegenstaande een sterke verdediging van Jarne en Robbe Verheyden werd het toch 3-1 en met deze stand gingen we rusten.


Na de drankjes liet Jenthe zien dat ze nog steeds in topvorm is door haar tweede doelpunt te maken via een inloper, met een goede assist van Robbe Verheyden. Zo werd het 3-2. Onze aanval bleef verder zijn best doen en een inloper van Lio werd afgekeurd vanwege een loopfout. Jammer!

Na de time-out kwamen er nog wel kansen, maar we gingen wisselen van functie zonder dat er nog gescoord werd. Dan kon K.C. Limes/Ekerse toch scoren en zette zo de 4-2 op de bordjes. Via een goede steun van Rik (die een zeer verdienstelijke wedstrijd speelde) kon Talitha een strafworp uitlokken, die spijtig genoeg niet in een doelpunt resulteerde. Onze verdediging moest 5 minuten later ook een penalty toestaan, die wel omgezet werd. Eindstand 5-2!

Toch nog even een dikke duim voor onze jongens die tegen hun “reuzen” van tegenstander prima weerwerk verricht hebben! (Jarne moest het zelfs opnemen tegen een jongen van U14)

Deze week gaan we flink oefenen om volgende zaterdag op eigen veld “revanche” te nemen tegen… jawel K.C. Limes/Ekerse !

Verslag: Tania Cranshoff
Foto’s: Tom Verheyden


1 reactie

    • Eddy op 25 oktober 2017 om 18:04
    • Reageer

    Kop op ! Jullie kunnen scoren en verdedigen oefening baart kunst. Veel oefenen tijdens de week en kunst tonen in het weekend. ???

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide