Prestaties U12 in stijgende lijn!

 

U12 : Sikopi sluit tweeluik tegen leiders KCBJ en Kwik winnend af!

De harde trainingsarbeid en de fantastische coaching van de “vierschaar” Walter, Xander, Luka en Zoë begint vruchten af te werpen voor onze U12. We staan als een ploeg op het veld en laten ons niet zomaar uit het lood slaan. Elke week gaat het een beetje beter en dit hebben KCBJ en Kwik de afgelopen twee weken moeten ervaren.

Zondag 22/01/2017
Sikopi A – KCBJ A: 7-4

Meerdere ouders en supporters vroegen zich die dag af wat Mette als ontbijt had gegeten… Vliegensvlug en alomtegenwoordig als ze was, scoorde zij ook nog eens drie doelpunten. Het hele Sikopi-team speelde als een blok en greep leider KCBJ onmiddellijk naar de keel. We kwamen snel 2-0 voor en gaven die voorsprong nooit meer uit handen door een collectief sterke prestatie neer te zetten als team. Wat de KCBJ-coach ook probeerde, wij stonden er als een blok door stevig te verdedigen en door verdere doelpunten van Hannelien (2), Rob en Jef was de prachtige 7-4-overwinning een feit.

Zaterdag 28/01/2017
Kwik B – Sikopi A: 3-4

Door onze overwinning op KCBJ was Kwik naar de leiding gesprongen… Wij dus op zaterdagmorgen om 9 u. naar Merksem. In de heenronde hadden wij nog zwaar verloren van deze ploeg, maar het geloof in eigen kunnen is er. Ook deze keer lieten we de tegenstander niet in zijn spel komen. Walter sprak de legendarische woorden: “Ik wil geen inlopers meer zien van Kwik!” en zo geschiedde. De inzet en het samenspel waren voor de tweede week op rij prachtig met zowel een verdedigend als aanvallend compartiment die de opdrachten nauwgezet uitvoerden.
Door balverlies waren de laatste 50 seconden nog zeer spannend (niet goed voor het hart van trainers, ploegafgevaardigde en talrijke supporters) maar door doelpunten van Flint, Soetkin, Rob en Jef versloegen wij voor de tweede week op rij de leider van de reeks.

Een fiere ploegafgevaardigde
Tom

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide