Prestatie cadetten in stijgende lijn!

SIKOPI – KCBJ: 4–6 (rust 2-4)

A: Janne (2s) – Zahra – Kobe – Yari (1)
V: Hanne – Kaylee – Tuur (1) – Joppe

Zonder de gekwetste Lars en Johanna (op weekend) moesten we zondagochtend ontiegelijk vroeg (9.00 u.) aantreden tegen de ploeg uit Betekom (voor wie het allemaal dus nog veel vroeger was), waarvan we op het nationaal tornooi nog een bolwassing hadden gekregen van 3-13. Onze cadetten hadden dus iets recht te zetten. Het is KCBJ dat het eerste doelpunt scoort op doorloper, maar Janne kan snel gelijkmaken vanop de stip, nadat zij zelf foutief was afgestopt. KCBJ komt weer op voorsprong, doch daar is Tuur die met een mooie doorloopbal gelijkmaakt. Dan zorgen weer een paar concentratiefoutjes ervoor dat de bezoekers met twee doelpunten voorsprong gaan rusten.

Na de pauze gaat KCBJ duidelijk meer op de dames spelen en tweemaal dezelfde dame brengt de stand op 2-6. De kopjes gaan evenwel niet hangen en Yari brengt ons met een schot weer in de match. We blijven ervoor spelen en de bal gaat goed rond. Kobe lokt een slimme strafworp uit en Janne zet om: 4-6, maar de tijd is er niet meer om nog te kunnen scoren. Knappe wedstrijd van onze cadetten, die duidelijk elke wedstrijd groeien.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide