Opstart U6-groepje groot succes!

Wat begon met het idee een ploegje op te richten voor onze allerkleinsten, is ondertussen uitgegroeid tot iets heel moois:  

 U6 – A NEW GENERATION 

Op zaterdag 29 augustus startten we met een 15-tal kindjes en voor deze allereerste training hadden we ook croissants en chocoladekoeken voorzien. Het was een hele fijne ervaring, zowel voor de kinderen als voor de trainers en de ouders. Door mond-tot-mondreclame nam de belangstelling al snel toe, met als resultaat dat er vorige week zaterdag maar liefst 31 kindjes opdaagden! Hoe fan-tas-tisch is dit!

Wat me vooral opviel, waren de glinsteringen in de ogen van de stichters van onze korfbalclub, Rik en Denise. Hun achterkleinkinderen zetten hun eerste stapjes op een korfbalveld en Rik en Denise kwamen hen alvast met veel trots aanmoedigen. Korfbal is dan ook de meest uitgesproken familiesport die er bestaat. Je kan namelijk met heel je gezin competitief of recreatief deze sport beoefenen in een zeer gemoedelijke sfeer.

We zijn zeer dankbaar met de talrijke opkomst en beloven ons dubbel en dik in te spannen om alles nog meer gestructureerd te laten verlopen. Mochten er toch nog ouders zich geroepen voelen om ons te helpen, dan mogen zij zich zeker aanmelden bij mij of onze voorzitter.

Laten we samen werken aan de toekomst van Sikopi!

Een trotse Steven.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide