Oproep van O.C. KATR!NAHOF


Oproep van Lorenzo, Jeremai, Vincent en Cheikh

Zoals jullie ondertussen allemaal weten, komen wij met 4 op maandagnamiddag van 13.30 u. tot 15.30 u. klussen bij jullie op de club. We maken de kleedkamers proper, we vegen de gang uit, we helpen bij het poetsen van de cafetaria, we verwijderen onkruid langs de terreinen, we sorteren het afval, kortom we zijn multi-inzetbaar voor jullie club!!!

Binnenkort gaat onze begeleidster Jodie op een andere plek collega’s van ons opstarten en kan zij niet meer bij ons zijn op maandagnamiddag. 

Daarom zijn wij op zoek naar iemand die ons, samen met Hugo Verbeeck en Kristof Van de Velde (“onze bazen”), zou kunnen ondersteunen.

Wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen wanneer we niet meer goed weten waar iets staat, wanneer we niet goed meer weten wat we moeten doen, wanneer we hulp nodig hebben, wanneer Hugo en/of Kristof niet aanwezig kunnen zijn…

Wie heeft er zin om op maandagnamiddag mee de handen uit de mouwen te steken, plezier te maken en tijdens de pauze (jaja, er is ook nog een pauze voorzien) een cola op kosten van de club te drinken?

We hopen snel iemand te mogen ontmoeten in ons groepje. Heb je zin gekregen om mee te doen? Contacteer dan:

(… en trouwens: Eveline is niet de directrice van KATR!NAHOF 😉 . Het O.C. KATR!NAHOF heeft twee directeurs, nl. Eric Janssens en Guy Stoffels…)


Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide