Opnieuw winst voor Sikopi 3

Zondag 18/12/2016
GEW3: Beveren-Waas – Sikopi 3: 5-14

Aanval : Tobias, Jelle, Antje, Shanna
Verdediging : Pieter, Tom N., Sophie, Chara 

We beginnen de tweede helft met een voorsprong van 2-9. Wegens onvoorziene omstandigheden diende de verslaggever van dienst in plaats van haar vertrouwde plaats op de bank even terug op het veld (lees: de zaal) te staan. Scoorden voor Sikopi : Sophie 1, Chara 1, Tom N. 2, Pieter 1, Tobias 1, Jelle 3.

Pieter scoorde 10 seconden in de tweede helft reeds een goal onder de korf (2-10). Jelle vond ook de weg naar de korf van iets verdere afstand (2-11). Hoewel verschillende mooie aanvallen volgden, botste de bal meermaals uit de korf. Een waterdichte verdediging bezorgde de aanval kans op kans. Een ver shot van Chara zorgde voor de wissel (2-12). Beveren scoorde tweemaal tegen, waardoor de stand op 4-12 werd gebracht. Na een ballerina-waardige pirouette scoorde Tom N. de eindscore 4-13 (op korfbal.be staat 5-14 vermeld).

Shanna Schuerewegen

 

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide