Rabbits verslaan de gevreesde Panters!

A-PLOEG
Boeckenberg – Sikopi: 13-15

BoeckAc

Mooi weer, een beetje drukkend warm; dus toch maar de uitstap naar BKC gemaakt. Want laat ons eerlijk zijn: bij de – voor aanvang van de competitie – tot topfavoriet uitgeroepen ploeg gaan spelen, dan moet je als supporter aan zelfkastijding doen. Maar hadden we daar in het verleden ook al eens niet gewonnen bij zeer warm weer? Ach ja, voer voor de statistieken zou dat zijn. 

Toch komt Sikopi het beste uit de startblokken, bouwt geduldig een aanval op, kan meer dan 1x schieten per aanval (want geen schotklok weet je wel). En ja, bij aanvang schieten we toch meer raak dan BKC. Als supporter denk je bij 4-4 ‘nu is het erop en erover’ maar dat gebeurt dus niet. Trouwens, het zou heel de wedstrijd niet gebeuren. Op geen enkel moment komt BKC aan de leiding, integendeel! Het is Sikopi dat geregeld 2 à 3 doelpunten komt voor te staan. Door wat onachtzaamheid, het soms te gemakkelijk opnemen of een vizier dat niet echt scherp stond, lukken we er niet in de kleine kansen af te werken en een 4-puntenkloof op het bord te zetten. Maar telkens het warm wordt aan onze voeten en BKC weer eens dichterbij sluipt, kunnen we toch weer een doelpuntje of twee uitlopen. Bij een laatste stuiptrekking maakt BKC weer eens gelijk, maar dan bouwt en zoekt Sikopi weer en slaat weer dat kloofje. 

boeckAa

Bij BKC vallen er geregeld heftige woorden over het veld, dus prettig vonden ze het niet, maar ze moesten zich uiteindelijk neerleggen bij een eerste verlies dit seizoen. Iedereen met een rood/blauw hart was in de wolken over het resultaat, wat toch weer een boost aan het team gaat geven. 

Deze twee punten zijn een surplus en we moeten er nu alles aan doen om die volgende wedstrijd, tegen een toch zeer raakschietend Minerva, niet terug te verkwanselen. Vrijdag is er nog een groepsuitstap naar Gent voor de beker van België. Maar zondag moet er terug een optimale focus zijn, om ook de 2 punten vanop het Rooi naar LO mee te nemen.

Rudi Schram

Jan Van Brempt maakte foto’s van de wedstrijden, waarvoor dank!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide