Afwerking blijft achterwege: weer net niet!

Zaterdag 30 januari 2016
A-PLOEG: Sikopi – Riviera: 16-19

Ri4AA

Zaterdagavond stond er opnieuw een superbelangrijke wedstrijd op het programma: tegen Riviera, dat één plaatsje hoger staat dan wij in de rangschikking. Willen we van die (voor)laatste plaats weg, dan is er dus maar één optie: winnen!

Dat Riviera – en vooral Mitch Lenaerts – dit ook beseft, wordt al meteen duidelijk: de 0-2 staat al snel op het bord. Maar Lars is ook op de afspraak en maakt er via twee afstandsschoten 2-2 van. Ondanks veel druk van onze Nils, maakt Mitch Lenaerts via vrijworp en schot zijn nr. 3 en 4 van de avond en we zijn opnieuw op achtervolgen aangewezen: 2-4. Riviera loopt zelfs verder uit tot 3-8, alvorens we via Nils, Johan en Sven aan een remonte beginnen: 6-8 na 19 minuten. De tweepuntenkloof blijft lange tijd op het bord en de score gaat om en om. Via Lars, Johan en Nils komen we tot een ruststand van 9-10. De hoop is er terug, zowel bij de spelers als bij de supporters! 

De rust kwam voor de onzen echter op een slecht moment, want het begin van de tweede helft is dramatisch: maar liefst 13 minuten komen we niet tot scoren en hierdoor kan Riviera gestaag een ruime voorsprong uitbouwen: 9-15 en alles te herdoen. Enkele wissels worden doorgevoerd en het is de ingevallen Jeroen die de remonte toch lijkt in te zetten: 11-15 met nog 10 minuten te spelen. Ook Enya weet de korf te vinden: 12-15, maar Riviera countert meteen terug: 12-16. Het blijft om en om gaan tot 14-18 (Lars, Johan). Lars en Nikki scoren en het verschil is opnieuw twee doelpunten: 16-18. Riviera scoort echter meteen tegen vanop afstand: 16-19 met nog 3 minuten te spelen. Jammer genoeg vinden we de korf niet meer en is dit ook meteen de einduitslag.

Voor SIKOPI:

Lars Mattheyses (5), Nils De Bremaeker (2), Johan Moons (4), Sven De Dycker (1), Jeroen Van de Velde (2), Enya Michielsen (1), Karen Van Brempt, Nikki Van Poucke (1), Indra Delbaere

Joni Junes

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide