Nieuwe onverwachte stunt tegen Kwik!


Zondag 28/04/2019
Kwik – Sikopi


C-ploeg: jammer genoeg weer niet in actie


B-ploeg: onherkenbaar!

De ploeg zag er wat anders uit door blessures, ziektes en vakantie en dat liet zich ook wel voelen in de wedstrijd. Het leek onze B-ploeg voornamelijk te ontbreken aan vakleiding en afwerking. Kwik leidde dan ook snel met 6-0. Kilian zorgde voor het eerste tegenpunt en Niels met een spectaculair “rugschot” lukte 6-2. De ingekomen Jelle bestelde 7-3 en Kilian werkte de bal vanop het strafschoppunt naar binnen: 8-4. Een bommetje van Sharon bracht de rustscore op 9-5.

In de tweede helft trachtten onze reserven de kloof te verkleinen maar dat lukte maar even. Daarna leek de ploeg volledig in te storten waardoor het uiteindelijk 23-9 werd. Dante scoorde de 11-6, Jelle 11-7, Dante met stip 17-8, en Vero 17-9. Een wedstrijd om van te leren en vervolgens snel te vergeten!


A-ploeg: nieuwe onverwachte stunt!

De A-tjes bewezen dat ze op het juiste niveau zitten! Ze traden aan zonder Lars, die ziek in bed moest blijven, en Johan, die met een lichte blessure op de bank startte. Met zijn eerste schot had Mathias meteen prijs, maar Kwik antwoordde even snel: 1-1. Nils, Arne en Christoph lieten Sikopi uitlopen tot 1-4. Met 2 stippen kwam Kwik echter weer snel aansluiten: 3-4. Maar Enya knalde dan ook raak: 3-5. De wedstrijd scheen even in het voordeel van Kwik te kantelen, maar Enya stelde snel gelijk: 6-6. Christophe stipte dan 6-7 en Sarah, met een hoge lob, bracht de score op 6-8. Nils tekende voor 7-9, Mathias voor 7-10, Nils opnieuw voor 9-11 en vervolgens Krikry voor 10-12. Met die stand gingen we rusten.

In de tweede time had Enya alweer succes: 10-13. Bij 11-13 werd Johan ingebracht, maar die kon aanvankelijk niet beletten dat Kwik op 13-13 kwam en na een stip zelfs de voorsprong in handen nam: 14-13! Maar dan vond Johan dat het welletjes geweest was en hij schoot de 14-14 binnen en na 15-14 ook de 15-15. Niet voldoende, vond Kim, en zij zorgde voor de onverwachte 15-16-zege.

Alle spelers scoorden in deze match, wat duidelijk aantoont hoe homogeen de ploeg is. Een dikke proficiat!


Verslag: Veronique Van Roy
Scoreverloop: Rik Mattheyses

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide