Nieuw trainersduo voor kern!


Sikopi verwelkomt nieuw trainersduo voor de kern!


De transferperiode in de korfbalwereld draait momenteel op volle toeren. Ook bij Sikopi verandert wat het komende seizoen. Nadat Bart De Vijlder aan het einde van het vorige seizoen/het begin van het huidige seizoen te kennen had gegeven dat het ook zijn laatste zou worden, moest Sikopi op zoek naar een vervanger die niet alleen de waarden van Sikopi in zich draagt, maar eveneens Bart op waardige wijze kon opvolgen. Geen gemakkelijke taak dus! En toch hebben wij die eigenschappen gevonden in ons gloednieuwe trainersduo voor het volgende seizoen: Marc Ledoux en Wendy Van der Elst als T1 en T2.

Klinken die namen je heel bekend in de oren? Dan komt dat waarschijnlijk omdat beiden naam en faam hebben gemaakt in de korfbalwereld.


T1 – Marc Ledoux

Marc heeft jaren gekorfbald bij Kwik Korfbalclub en was er jarenlang jeugdtrainer van miniemen tot en met junioren. Ook bij Boeckenberg heeft hij de juniorenploeg onder zijn vleugels gehad. Daarnaast heeft Marc al heel wat ervaring op zijn conto als kerntrainer. In die hoedanigheid was hij onder andere actief bij Ekerse, Hoevenen, Floriant, Verde en Minerva. Maar je kent Marc natuurlijk voornamelijk van het feit dat hij dit seizoen onze T2 is en dus al een sterke band met onze spelersgroep heeft opgebouwd.

T2 – Wendy Van der Elst

Wendy startte haar trainerscarrière bij de jeugd van Boeckenberg en is momenteel ook aan het werk bij de U14 van Kwik én de nationale U15 van zone Wit. Zij is daarenboven jarenlang actief geweest in de eerste ploeg van AKC en Borgerhout. Meer info over Wendy Van der Elst vind je in de laatste editie van De Korf.

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide