Makkelijke winst voor U12

26/09/2015
Sikopi – Lubko: 9-0

Vandaag kregen we Lubko (van het verre Lubbeek) over de vloer. Volgens de website van Lubko is hun ploeg een samenstelling van U12/10/8 en dat was ook te merken. Het Sikopi-achttal was gemiddeld een kop groter dan de tegenstrever en dat had heel de wedstrijd zo zijn voordelen.

Zahra moest ziek van aan de kant toekijken en Fien Troost maakte haar debuut en dat zullen we geweten hebben. In no time schoot zij de nul van het bord en dat was het begin van het doelpuntenfestival dat erop zou volgen. In tegenstelling tot vorige week, kwam nu ook onze tweede aanval tot scoren. Onze aanvalsgolven volgden elkaar op en uiteraard zorgde dit voor een karrenvracht aan doelpunten. 

Gelukkig was Anissa bereid om in de tweede helft mee te spelen met Lubko, want anders hadden we maar met zeven kunnen blijven ballen. Moest de scheids niet zo Lubko-gezind zijn geweest, dan had het misschien wel 15-0 kunnen worden, maar de vraag is dan natuurlijk wie daar beter van wordt? Niemand verliest graag met dubbele cijfers, ook wij niet. Met Lubko hebben we volgens mij wel de zwakste ploeg uit onze groep op bezoek gekregen. 

Al bij al een zeer gemakkelijke overwinning.

Wat hebben we in ieder geval vandaag geleerd?
Dat de scheids altijd gelijk heeft (ook als hij/zij fout is volgens ons)

Rudi Schram

 

1 reactie

  1. Ik ben zelf van lubko

    met die scheits was niets mis!!!!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide