Kristof neemt afscheid van onze club


Beste Sikopi-leden, 

Via deze weg wil ik iedereen op de hoogte brengen dat ik afscheid neem als Verenigingsmanager bij Sikopi. De voorbije 4,5 jaar waren zeer leerrijk en animerend voor mij. Ik heb een warme club leren kennen in een boeiende sporttak. Sikopi zal altijd een belangrijke plaats hebben voor mij. 

Ik heb nu een nieuwe uitdagende functie gevonden bij Buurtsport Antwerpen en zal het project rond Homeless voetbal leiden. Ik hoop met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij jullie mijn taak zo goed mogelijk te vervullen.

Ik wil jullie allen hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking en zie jullie vast en zeker nog regelmatig terug! Ik blijf Sikopi in ieder geval op de voet volgen. 

Sportieve groeten
Kristof Van de Velde

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide