Kom op zaterdag 7 juni naar onze Clubdag!

Om helemaal in schoonheid te eindigen, sluiten we het seizoen feestelijk af op de Clubdag. Ook deze keer staat er vanalles op het programma:

  • We beginnen eraan om 11.00 u. met de bekende schietkoppel-competitie en deze keer voorzien we een aparte editie voor de niet-korfballers.
  • Het keukenteam zorgt voor snacks tijdens de middag
  • Vanaf 15.30 u. gaat de cocktailbar open
  • Om 18.00 u. beginnen we aan de aperitief met live muziek, gevolgd door de barbecue, waarna alle medewerkers en reekswinnaars gevierd worden en het fuifgedeelte begint.

De allerkleinsten kunnen al vanaf de voormiddag terecht in het springkasteel en we voorzien heel de dag door spel & plezier voor de jeugd. Om 11.30 u. doen we een yoga-sessie voor de bewegingsschool en de miniemen en op de middag is er gratis eten voor alle kinderen tot en met cadet.

In de namiddag demonstreren onze helden van de bewegingsschool wat ze het voorbije jaar zoal geleerd hebben (14.30 u.), terwijl de anderen aan hun versie van tussen 2 palen beginnen.

Inschrijven voor de barbecue kan nog steeds via sikopi@korfbal.be.
De prijs bedraagt € 11 voor kinderen tot 16 jaar, € 15 voor vlees en € 17 voor vis.

We verwachten jullie om 18.00 u. voor de aperitief!

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide