Kinderkankerfonds dankt Sikopi

In naam van de kinderen, hun ouders en het voltallige team van vzw Kinderkankerfonds willen wij u van harte bedanken voor de fantastische bijdrage die wij mochten ontvangen naar aanleiding van de acties in het kader van Music for Life.

Ook in 2016 hebben talloze verenigingen, vrijwilligers, sympathisanten,… acties op poten gezet of gesteund en werden er vele plaatjes aangevraagd. Dit betekent voor ons zowel een belangrijke financiële als een duidelijke morele steun in het werk dat wij doen. De behandeling en verzorging van kinderen met kanker vragen veel meer middelen dan voorzien. Fysieke en psychische ondersteuning tijdens deze langdurige behandelingsperiode zijn heel hard nodig. Dankzij uw medewerking kan vzw Kinderkankerfonds deze extra zorg voor de kinderen blijvend waarmaken. Wij verzekeren u dan ook dat deze bijdrage optimaal zal aangewend worden.

Nogmaals van harte bedankt!

Kinderkankerfonds vzw

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide