Junioren winnen tegen Ri4a!

Riviera – SIKOPI: 15-18 (rust 8-8)

A: Enya (2) – Ine (1) – Robin (2+5s) – Yordi
V: Indra – Helena/Rani – Joni (1) – Jeroen (7)/Sam

Geen echte inzet meer voor deze laatste competitiewedstrijd. Riviera was ongeslagen al zeker van de eerste plaats en SIKOPI was al zeker als derde of vierde geplaatst voor de kruisfinales. We scoren het eerste doelpunt en we zullen de rest van de wedstrijd nooit op achterstand komen. Enya is niet te verdedigen en doet met haar dame zo een beetje wat ze wil. Bij elke doorbraak gaat Lise in de fout en na 8 minuten is de bal al drie keer op de stip gegaan. Als de tweede dame mee inzakt, schiet Ine raak. Tussendoor scoort Joni nog een mooie op doorbraak van Jeroen. 

In het andere vak loopt Jeroen aanhoudend voorbij zijn verdediger en heel het vak zet zich in functie van zijn spits van de dag. Na een doorloper of vijf durft Gio niet meer dicht te komen en kan Jeroen elke keer in alle rust zijn schot nemen. Jeroen zal er in totaal 7 binnengooien. Rusten doen we met een voor Riviera gevleide 8-8, want SIKOPI is duidelijk de betere ploeg en neemt veruit de meeste doelkansen.

Na de pauze is Lise voor de zoveelste keer gezien en weer gaat ze aan Enya hangen met een vierde strafworp tot gevolg. Na het omzetten van de penalty maakt Robin zelf zijn actie en knalt hij van kortbij binnen. Dan weer Jeroen tweemaal op schot in alle rust, zodat de stand 8-12 wordt met nog 15 minuten op de klok. Riviera houdt het voor bekeken en wisselt Yannis en Michael. Rani komt nog wat ritme opdoen, maar een echte match wordt het niet meer. Jeroen en Enya mogen rustig elk schot blijven nemen en scoren elk nog tweemaal. Robin doet er nog twee bij om een eindstand te krijgen van 15-18. Fouten en gebrek aan concentratie laten Riviera in de tweede helft nog 7-maal scoren, waarvan 3-maal van op de stip. Opdracht volbracht en onafhankelijk van de andere uitslagen stellen de junioren hun 3de plaats veilig.

Vrijdag de dertiende zullen de Rabbits in Herentals tegen Meeuwen strijden voor een plaatst in de finale in de Lotto Arena. Wij verwachten een rood-blauw SIKOPI-leger om onze junioren aan te moedigen.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide