Junioren winnen op Kwik

Kwik A – Sikopi A: 10-18

A: Enya (2) – Leen (2) / Ine – Yordi / Sam – Robin (2+1s)
V: Indra (2+2s) – Helena – Jeroen (5) – Joni (2)

In de twee zaalwedstrijden tegen Kwik hadden onze junioren in totaal 48 keer gescoord en 28 doelpunten geslikt. We wisten dus dat Kwik redelijk wat scorend vermogen heeft, maar toch geen probleem mocht zijn. De eerste helft verloopt evenwel zeer moeizaam. We gooien tegen de wind in en dit speelt ons duidelijk parten. Verre schoten missen precisie en dus moeten we scoren op doorlopers, omdraaiers, korte kansen, strafworpen en heel veel vrijworpen. Onze verdediging zit niet kort genoeg en we staan te veel kansen toe, zodat Kwik constant kan aanklampen. Bij de rust is de stand 6-7.

In de tweede helft gooien wij met de wind mee en Leen knalt meteen haar eerste binnen. Onze verdediging is nu geconcentreerder en Kwik lukt nog maar 3 speelgoalen en 1 strafworp. Sikopi scoort er nog 11 zonder echt goed te spelen, maar we hebben een zwaar reboundoverwicht, zodat we de kansen aan elkaar kunnen rijgen. Robin en Joni pakken onder de paal ongeveer alles wat er te pakken valt en scoren ook nog eens in die paalzone.

Opmerkelijk in deze wedstrijd waren de knappe prestatie en twee doelpunten van Leen, het 100ste doelpunt van Indra in een officiële wedstrijd dit seizoen en de prachtprestatie van Jeroen. Hij overklaste zijn tegenstrever Alec op alle vlakken, kreeg 9 vrijworpen mee, 3 strafworpen en scoorde 5 doelpunten.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide