Junioren verslikken zich bijna in Putse B…

SIKOPI – Putse B: 14-9

 

A: Indra (3+2s) – Leen (3) – Jeroen (1) – Yordi
V: Helena – Enya – Robin (3) – Sam (2) / Joni
R: Uschi / Ine

Wat normaal gezien een walk-over had moeten zijn, werd bijna een ‘desastreus’ ochtendje. De reden … ochtendwedstrijd … regen … overmoed … wie weet.
Na de 5-21-overwinning op Putse werd deze wedstrijd misschien te gemakkelijk opgevat. De wedstrijd begon met enkele verschuivingen in het team die misschien wat aanpassing nodig had, maar na een gemiste strafworp werd het pas na 11’ 1-0 door een shot van Leen. Wedstrijd begonnen dachten de 16 ouders, toeschouwers van SIKOPI, maar dit was buiten de youngsters van Putse gerekend. Zij bleven goed meedoen en hadden moed geput, omdat wij maar niet scoorden uit onze kansen. In de laatste seconden van de eerste helft mocht Indra nog een strafworp omzetten, zodat de ruststand 5-5 werd.

Na de rust bleven we ‘sukkelen’ met onze doelpogingen en bleef Putse aanklampen tot 8-8. Maar in het laatste kwartier kwamen we wel gemakkelijker tot scoren. Uiteindelijk toch een overwinning, maar het heeft bloed en zweet gekost.

Wat we geleerd hebben van deze wedstrijd?

  • Nooit opgeven, want hard werken wordt beloond!
  • 1 zekerheid weten we nu: onderschat nooit de tegenstander…
  • Nog wat oefenen op strafworpen (vandaag werden er weer 2 airballs gegooid)

Ronny Michielsen

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide