Junioren doen een goede zaak!

Boeckenberg B – SIKOPI: 8-20

A: Indra (4+3s) – Helena / Ine (1) – Sam (1) – Joni (2)
V: Enya (3) – Uschi / Leen (1) – Robin (2+2s) – Yordi (1)

junioren2Het jonge Boeckenberg mocht geen probleem vormen voor onze Rabbits, maar de eerste 10 minuten valt er geen bal binnen… behalve eentje voor de thuisploeg. Als Indra eindelijk het deksel van de mand gooit, is SIKOPI vertrokken. Robin tweemaal, Enya, Joni, Yordi en nog driemaal Indra zorgen voor een 1-9-ruststand. 

De heenwedstrijd kende een gelijkaardig scenario, maar toen bakten we er niets meer van in de tweede helft. Niet zo deze keer. De Rabbits behouden de focus en vooral onze dames zijn geen maat voor de Boeckenbergmeisjes. Indra en Enya doen letterlijk alles wat ze willen en ook Leen scoort een mooie doorloper. Ine komt 7 minuten voor tijd een beetje ritme opdoen en knalt ook meteen binnen. Doelpunten van 8 verschillende spelers en een mooie van Sam als beloning voor zijn harde werk. Puik werk, puntjes binnen.

Voorwaar een geslaagd weekend voor de junioren. Waar enkele weken geleden niemand nog een cent gaf voor de kansen van onze junioren, staan ze nu samen met Putse op de derde plaats in de rangschikking en zou een kruisfinale moeten. Opgelet, het is nog lang niet binnen, maar we hebben het wel in eigen handen.

Ik heb vuur en passie gezien bij onze Rabbits en iedereen zette die extra stap:

  • Sam werkte keihard, pakte rebounds, deelde assists uit en maakte verdedigend amper foutjes. Dit laatste was mede dankzij een ijzersterke Joni en twee dames die een knap staaltje voorverdedigen lieten zien. Dit was echt vakwerk.
  • Rani was gretig, bijzonder scherp kijkend, kansen zien voor iemand anders het beseft en knap afwerkend.
  • Uschi hard werkend en de pijn van een grote blaar verbijtend was zij altijd klaar om haar kans te nemen.
  • De oude Robin is terug met een pak doelpunten en scherpe acties en gesteund door een geweldig nuttige Yordi die letterlijk elke wedstrijd scoort.
  • Leen had de terugreis uit de Alpen goed verteerd en was scherp.
  • Ine stond na een operatie veel te mager en nog slapjes op de benen, maar dat schot en inzicht heeft ze nog altijd.
  • Helena is immer goed en een steun voor het vak.
  • Enya heeft nog altijd de scherpste beweging in huis van het hele pak en is niet te verdedigen.
  • Indra laat een vak draaien, dirigeert en legt er dit weekend weer 10 binnen.
  • De man van het weekend voor mij was Joni. Sterk in elke positie, verdedigend een geweldig overzicht, altijd baas in de rebound, goaltjes meepikkend en de persoonlijke aangever van Indra.

Deze ploeg staat er als ploeg, voor mekaar, en is er klaar voor.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide