Junioren behalen 3de plaats op het Nat. Tornooi

De ploeg:

  • Indra (8) – Enya (5) – Leen (2) – Ine
  • Robin (3) – Jeroen (2) – Yordi (1) – Joni (1) – Sam

juniorentornooi3SIKOPI – Technico: 5-0  FF

De tweede dag van onze junioren begon een beetje in mineur door het forfait van Technico en het hierdoor wegvallen van de wedstrijd van 11.45 u. De Rabbits stonden al om 9.45 u. in Sinaai en waren misschien een beetje murw van het wachten wanneer ze hun halve finale moesten spelen om 13.45 u. tegen Putse A.

SIKOPI – Putse A: 6-9 (halve finale)

Over deze wedstrijd kan ik niets zeggen, want niet gezien. Ik heb mij laten vertellen dat SIKOPI ontzettend zwak voor de dag kwam en bij de rust al aankeek tegen een 2-7-achterstand. Uiteindelijk verliezen we van een blijkbaar gretig Putse met 6-9. Dan moest er maar iets rechtgezet worden in de wedstrijd om de derde plaats tegen Boeckenberg B.

SIKOPI – Boeckenberg B: 16-5  (wedstrijd voor 3de en 4de plaats)

In deze wedstrijd zagen we strijdende Rabbits, maar het moet gezegd, het piepjonge BKC (met nog verschillende scholieren in hun rangen) was geen partij voor het ervaren SIKOPI. Enkel omdat Boeckenberg binnengooide aan een bijzonder hoog percentage, moesten we er vijf slikken. Vergis je evenwel niet, dit jonge BKC kan alleen maar groeien en heeft duidelijk nog een enorme marge. Onze heren waren vandaag absoluut baas in de paalzone en we zagen hier meerdere mooie combinaties tussen de heren dat kansen opleverde, maar helaas… alle werden gemist. De doelpunten moesten dan maar van de dames komen en die deden dan ook wat van hen werd gevraagd. Indra nam er 7 voor haar rekening, Enya 4 en Leen 1.  Enkel  de onfortuinlijke Ine zag alleen maar ballen die er uitdraaiden. Robin schoot er 3 binnen en ook Jeroen deed een duit in het zakje. Knappe wedstrijd van onze junioren die geconcentreerd bleven tot het einde. De pluim gaat naar de heren die alle rebounds plukten en de steunen beliepen voor onze onhoudbare dames. Als we onze sterke punten uitspelen, gaan we dit jaar niet veel wedstrijden verliezen. Een verdiende 3de plaats was de beloning.

Bob Delbaere

Geef een antwoord

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide